in Alles komt goed

Trollstigen, Rauma

Ziet er op de foto helemaal niet imposant uit. Een paar bergen nou en? Maar als je wat beter kijkt zie je daar een weg tegenop kronkelen en een wit vlekje dat eigenlijk een bus is. En dan is het ineens groots.

Ik moest er met de camper, bouwjaar ergens in de jaren 80, tegenop. In de tweede versnelling en soms bij de bochten in de 1e en in de tussentijd op de smalle weg blijven terwijl je touring bussen, andere campers, caravans en auto’s ontwijkt. Achtbaan gevoelens :) En dan te bedenken dat mensen ooit die weg hebben gebouwd en het regelmatig wordt geasfalteerd. Tsss met je camper er tegenop kruipen is kinderspel.

Het blijkt een toeristische attractie maar de dagen daarop andere haarspelden genomen die net zo spectaculair waren maar niet tot attractie zijn omgebouwd. Daar hoort het gewoon bij het dagelijks leven om van a naar b te komen.

0

Wat vind jij?

Reactie