in Alles komt goed

Een winkel waar je alleen dingen kan kopen die een leven lang meegaan

De meeste winkels en producenten hebben er juist baat bij dat niet alles onverwoestbaar is zodat je met een zekere regelmaat een nieuwe versie koopt. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen. En die vind je nu terug bij “Buy me once”.

Hier vind je producten met een levenslange garantie. Sokken, pannen, schoenen, tassen, stoelen. Het is er allemaal. In een wereld waar de enige constante verandering is en alles wat ik koop harder slijt dan mijn gehechtheid eraan is dit een heerlijke gedachte. Het hoeft niet meer te worden vervangen. En als bonus is het ook nog eens lekker duurzaam en op lange termijn goedkoper.

Als je nog producten kent laat het haar weten. Ze wil zo compleet mogelijk worden.

0

Wat vind jij?

Reactie