in Alles komt goed

Lekker schoon met noten van de Sapindusboom

Schoon is fijn en daarom hebben we in de winkel waanzinnig veel keus in samenstelling en geuren en kleuren. Wij worden er schoner van maar de natuur aanzienlijk viezer. Tijd om weer even te kijken of dat ook anders kan.

En dan kan! Naast veel ecologische en wasmiddelen is er nu Seepje. Lekker terug naar de basis: wassen met noten. 100% plantaardig en fairtrade uit Nepal. De zeep is gemaakt van de schillen van de Sapindus Mukorossi-vrucht uit Nepal en wordt verwerkt door ‘Waskanjers’, mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

seepje-10

De vrucht wordt al eeuwenlang gebruikt als zeep en heeft geen negatieve impact op de natuur. Ik gebruik het zelf nu al meer dan een jaar en al is het een beetje wennen ik ben er erg tevreden mee.

Video met de makers van Seepje.

0

Wat vind jij?

Reactie