in Alles komt goed

Wonen in een omgebouwde zelfvoorzienende zeecontainer

Hier vlakbij in Oost staat er op een oud parkeerterrein een opgestapelde rij van zeker 100 zeecontainers die samen een gebouw vormen. Hier wonen studenten met ieder een container met alle gemakken voorzien. Het ziet er goed uit en als ik zo vluchtig vanuit de tram zie ook nog comfortabel.

Maar waarom alleen maar voor studenten? Dat hebben ze zeker ook gedacht bij Sustainer Homes. Ze bieden een zelfvoorzienende container aan die je letterlijk overal kan neerzetten zonder dat het het milieu belast of ingewikkelde infrastructuur nodig heeft. Zonnepanelen, warmtepomp, wateropvang en filtering, het heeft ‘t allemaal. Dus kom je ergens een prachtig stukje wereld tegen dan is het een kwestie van de containers brengen neerzetten en klaar ben je. Tijd om te genieten.

0

Wat vind jij?

Reactie