in Alles komt goed

Op weg naar Bink 36 om de geheime saus van Part-up te proeven

Ze bestaan nu een half jaar en ik lonk al een tijdje naar het platform waar je in flexibele teams transparant samen kan werken. Ik geloof in deze benadering en al leef en werk ik al een tijdje in de wereld van het nieuwe werken is het toch nog ff ingewikkeld om de service echt te doorgronden. Zeker als je de bedoeling hebt om zomaar een heel team mensen mee naar binnen te trekken met de uitnodiging om onszelf open en transparant te organiseren en te definiëren.

Maar naar een snelle demo van de gastvrije Erik is het duidelijk ik moet voor de bijl. De sprong in het diepe nemen al is het water misschien wat koud en kan het ook lekker mislukken. Straks de groep overtuigen mee te plonsen.

IMG_9042

Enorm nieuwsgierig naar het verhaal hierachter

IMG_9045 IMG_9044

Las: re use hope too.

IMG_9043

Wordt hier blij van maar kan eigenlijk niet goed vertellen waarom

IMG_9046

De buren van Bink36

IMG_9040

En dan ben ik ‘r. Een geweldig pand en ze zitten met zijn allen in een klein kamertje met met lelijk systeemplafond en een tafel van steigerplanken. Lekker een stereotype start-up :)

0

Wat vind jij?

Reactie