in Alles komt goed, IJkpunten

Vanaf vandaag ben ik op seats2meet te vinden als open deur

Omdat ik geloof in openheid, transparantie, samenhorigheid en serendipiteit. Je deur open zetten en open te staan voor mensen verrijkt mijn leven elke keer weer op verrassende manieren. Dit maakt het weer wat makkelijker om elkaar te vinden. Zowel online als offline.

Wat kun je verwachten?

Dat ik je met veel enthousiasme ontvang. Je in de kruin van de kersenboom voorzie van goede gezelschap, een luisterend (nieuwsgierig) oor, 100mbs up en down wifi, (warme) drank en een lekkere lunch naar wens.

Hoe ziet mijn stulpje eruit?

Een ruimte van 40 m op de 3e verdieping. Waar het licht rijkelijk naar binnen schijnt. Aan de achterkant zicht op het lozingskanaal en een kersenboom en voor uitzicht op de indische buurt van Amsterdam.

Je kent s2m toch wel?

Het is een plek waar je flexwerkplekken en vergaderruimtes vind door heel Nederland. Waren het eerst nog vooral daarvoor ingerichte plekken al weer een paar jaar is het concept ook uitgerold in café’s, bedrijven en zelfs scholen.

Een ruimte waar we elkaar kunnen ontmoeten en kunnen uitwisselen. Zowel voor geld als op basis van sociaal kapitaal. Ik maak er al jaren met veel plezier gebruik van. Het was één van de pijlers waarom ik met het EEN team in 2012 kantoorloos kon gaan. Naast dat we op bezoek gingen bij mede NGO’s en bij elkaar thuis, zochten we elkaar als team ook op in de diverse s2m’s door heel Nederland.

Maar één domein was s2m nog niet binnengedrongen. Het (t)huis en specifieker ieder willekeurige stoel in Nederland en de wereld. Er werd al een tijdje over gesproken maar nu is de pilot een feit en heb ik mijn deur opengezet voor ieder die interesse heeft.

s2m_housewithaview_big

Nu nog mijn jongens vertellen dat het huis straks vol met vreemden zit.

0

Wat vind jij?

Reactie