in IJkpunten

Dat was ‘m dan: Rotterdam Kantelt

Het was geweldig. We hebben in een hele korte tijd een event neergezet en 150 mensen waren er bij en hebben een waardevolle dag gehad waar ze nieuwe mensen hebben ontmoet, hun eigen plannen hebben aangescherpt en mee hebben geholpen andere plannen en projecten te verrijken. Ik leef duidelijk nog op een roze wolk maar het is ook gelijk tijd om door te pakken.

Want heeft het concept van de dag werkelijk zijn vruchten afgeworpen? Wat kan beter, anders of juist niet? We hadden en hebben nogal stevige ambities:

We wilden een event waar vrijblijvendheid buiten de deur bleef. Gesprekken waar we direct tot concrete plannen en acties kwamen. Waar eigenaarschap, zelfkennis en verantwoordelijkheid om werd gezet in ongebreidelde daadkracht. Waar iedereen aan het eind van de dag dodelijk vermoeid maar vol nieuwe, betere en toegespitste to-do lijstjes richting huis zou gaan. Waar ieders hoofd ontploft zou zijn en een nog breder vizier er aan over zou houden. En ten slotte: waar we allemaal de kracht en energie aan zouden overhouden om verder te gaan en ‘door te pakken’. Op part-up, via onze ondersteuning en die van onze andere partners.

De energie samenballen tot een kracht die Rotterdam doet kantelen!

We moeten eerlijk zijn: dat is (nog) niet helemaal gelukt. Natuurlijk ben ik blij met het resultaat. Maar wij wilden event 3.0. Een unieke ervaring die verder reikt dan de dag zelf. Die tot diepe samenwerking leidt. Is die energie er nog? Houden we die energie erin?

Dus help de juiste vragen te stellen. Want zonder de juiste vragen krijgen we ook niet de waardevolle feedback die we zo graag willen. In de wordt vervolgd… part-up hebben we een activiteit aangemaakt: kom langs en verrijk ons met vragen en daarna met de antwoorden. Daar wordt het volgende event weer heel veel beter van.

Tijd om met de billen bloot te gaan.

butt

0

Wat vind jij?

Reactie