in Alles komt goed

Spiegel naar de hemel

Op weg naar een gesprek met Ewoud Venema, beetje te laat kwam ik deze spiegel tegen. Toch Ewoud nog een minuutje extra laten wachten.

Was een heerlijk gesprek met Ewoud. We zouden uitwisselen over onderwijs en Nederland Kantelt. Daar zit mijn hart van vol dus dat lukt wel :). Maar het werd veel breder dan dat. Heerlijk hoe hij de tijd nam om zijn antwoord te voelen en te formuleren. En mooi om te horen hoe hij weg vind vanuit zijn waarden en normen en missie.

En als dikke bonus heeft hij mij gewezen op zijn vriend Mundo. Ook al zo inspirerend en die nu een jaar zonder geld leeft en 7 zeer herkenbare hoofdstukken schreef over zijn keuzes in het leven.

Het is echt zo fijn om mensen tegen te komen en uit te wisselen over hoe ieder vanuit een uniek perspectief en eigen invulling het leven (anders) proberen invulling te geven niet gehinderd door angst of conformiteit. Maar werkelijk proberen te onderzoeken, te beleven en te doen wat echt goed voelt.

0

Wat vind jij?

Reactie