in Alles komt goed

Dagje Rotterdam

De laatste maanden kom ik meer in Rotterdam dan in mijn hele leven bij elkaar. Rotterdam heeft nooit een aantrekkingskracht op mij gehad. Maar nu begint het toch een beetje aan me te kleven. Zo is het “bigger than life” en dan voel ik ineens dat dorpsgevoel. Het maakt me wakker.

De eerdere bezoeken waren vooral precisie bezoeken. Waar ik zelfs regelmatig niet verder kwam dan honderd meter van de Centraal Station. Maar vandaag was het eerste adres de hogeschool van Rotterdam. Om een zorginstelling te helpen een nieuwe start te maken met part-up, om daarna heerlijk te vertoeven met Nynke en Nancy op Noordereiland. Eens bij kletsen over het leven zonder een todo lijst.

En dat alles bij een mooi zonnetje al wandelend gedaan. En dat smaakt naar meer. Krijg ook ineens zin de Eiffeltoren van Rotterdam te bezoeken en de laatste keer dat ik dat deed was met een schooluitje van de lagere school met mijn eerste eigen klik-klak camera.

Volgende keer ook wat meer klik-klakken met mijn telefoon en kijken of dat nieuwe gevoel ook in beeld kan vangen.

0

Wat vind jij?

Reactie

  1. Ha Erik, verrassende ontwikkelingen kom ik hier tegen en op je Facebookpagina. Ik wens je alle goeds. Nu even iets anders… ik heb nog 4 vrijkaarten voor Diergaarde Blijdorp op donderdag 28 juli 2016 van 15:00 – 22:00 uur voor 4 personen dus. Interesse? Dan stuur ik ze aan je op.