in Alles komt goed

Typisch Freedomlab stilleven

Freedomlab Amsterdam

Sinds ik niet meer verbonden ben aan Operation Education is ook mijn regelmatige bezoek aan Freedomlab gestopt. Altijd leuk om weer terug te zijn. Het is een unieke plek waar zoveel vakgebieden elkaar kruisen.

Deze keer was ik er voor de meetup Neuromarketing Netherlands #2. Een zeer boeiende ontwikkeling waar onze kennis van ons brein wordt gebruikt om beter te communiceren en/of organisaties beter te organiseren. Net als veel kennis kun je het om vele (goede en slechte) redenen inzetten. Deze ontwikkeling vind ik specifiek boeiend omdat het nogal manipulatief is en erg in het onderbewustzijn huist bij degenen die er mee in aanraking komen.

Weten hoe het werkt zorgt er bij mij voor dat ik het kan herkennen en er zo van een onbewust proces een bewuste van kan maken.

 

0

Wat vind jij?

Reactie