in Alles komt goed, IJkpunten

goed = rip

Update 24 september 2016: iemand gaat het concept en de site overnemen. Nu in alle vrijheid en vertrouwen alles over aan het dragen en zo begint goed.is een nieuw hoofdstuk. Benieuwd waar het heen gaat.


Vandaag is mijn jaarlijkse domeinverlenging van goed.is en met pijn in mijn hart neem ik afscheid. Het was een lekkere domeinnaam en een mooi concept.

160916_goediseinde

Wat was dat concept?

Een website waar we samen als Nederland opnieuw definieren wat goed is. We gebruiken het woord tenslotte te pas en te onpas in de Nederlandse taal, zowel subjectief als objectief. Het leek mij een prachtig experiment om te ervaren en om tevens wat balans te brengen in die onophoudelijke negatieve nieuwsstroom die veel te veel nadruk legt op wat niet goed gaat.

160916_goedisfacebook

Gestart in november 2013 en na een lange incubatietijd en een stroef maar zeer leerzaam proces tijd om het boek te sluiten. Mijn dromen heb ik hier binnen niet waar kunnen maken en ondanks dat ik nog steeds geloof in het concept en de potentie ervan is het niet de weg die ik nu moet bewandelen. Loslaten en verder gaan.

160916_goedistwitter

 

0

Wat vind jij?

Reactie