in Alles komt goed, IJkpunten

Goed = een tweede leven

15 september schreef ik een blog over het einde van goed.is. En vandaag bijna een maand later over de wederopstanding.

Het is bijzonder hoe dat gaat. Je laat los en daardoor krijgt iemand anders de ruimte om het op te pakken en daar een eigen invulling aan te geven. Geïnspireerd door wat ervoor was.

De afgelopen weken hebben Erwin en ik gepraat over hoe we het technisch en inhoudelijk gaan doen. En dat was een feestje. En nu is het dan zover dat alles weer werkt. Zelfs beter dan daarvoor en vandaag hebben we de eerste nieuwsbrief verstuurd met alle nieuwe posts van deze week.

Er zijn nog steeds voldoende puntjes om op de i te zetten en daar ben ik de komende week nog zoet mee. We gaan vol enthousiasme verder op weg naar een nog in te vullen toekomst. Erwin als aanjager en geestesvader en ik als schrijver. De bel klinkt, de volgende ronde begint met volop kansen.

Ook enthousiast? Schrijf mee! Hoe meer mensen meedoen hoe waardevoller en diverser het wordt. Zo definiëren we samen wat goed is.

0

Wat vind jij?

Reactie