in Alles komt goed

Krijgen uit een warm hart

Al heel wat jaartjes ben ik een gelukkige gebruiker van Peerby. De service die mij in staat stelt spullen te lenen van mijn buren en ook zelf uit te lenen. In die tijd aardig wat uitgeleend (maar kan zeker meer) en geleend. Van een muizenval tot een thermopak.

Deze keer leende ik de slijptol uit. Naast dat ik er iemand blij mee kon maken kreeg ik ook het hele verhaal erbij waarvoor ze het gingen gebruiken. Tegels in de oude keuken weghalen om daarna een nieuwe keuken te installeren.

En vandaag kwam de slijptol terug. De nieuwe keuken staat er en het eerste wat er in de nieuwe oven gemaakt is was voor mij. Een overheerlijk (echt!) nog warm bananenbrood.

Blije mensen en een bedankje doen het al helemaal voor me. Maar hier kan ik ook erg aan wennen :)

0

Wat vind jij?

Reactie