in Alles komt goed

Four Horsemen geeft inzicht in hoe de wereld(economie) werkt

Een aanrader. Het is wat gefocused op Amerika maar kun je makkelijk extrapoleren naar de wereld. Ga het niet kijken als je wilt gaan genieten van de lente die er aan zit te komen want daarna met je het onherroepelijk met je mee.

RenegadeInc.com heeft in 2013 de film de FOUR HORSEMEN uitgebracht met de bedoeling om je te laten zien hoe de wereld in grote lijnen werkt. Het geeft je hierdoor meer inzicht in je eigen rol en wat er anders zou kunnen en moeten.

Het laat 23 internationale denkers, overheidsadviseurs en financiële handelaren aan het woord om het uit te leggen. De film zet niemand in een kwaad daglicht en heeft het niet over complottheorieën. Het wil zo helder mogelijk laten zien wat er nu is en het dialoog aanwakkeren voor een nieuw economisch paradigma dat het leven drastisch verbeterd voor ieder levend wezen op ruimteschip aarde.

 

0

Wat vind jij?

Reactie