in Alles komt goed

“Visitor 74871544 has entered your site”

Dit is wat de chatfunctie op de site mij verteld als er mensen op de site komen. En ik vind het geweldig. Een bezoekje op mijn site voelt bijna als een bezoekje bij mij thuis en is zeer welkom. Dus wat leuk dat je er bent :)

Nu is het nooit druk hier. Het is meer een soort dagboek waar ik mijn gedachten op een rij probeer te zetten. Maar sinds een tijdje heb ik een chat functie op mijn site staan die soms wordt gebruikt, wat ik fijn vind. Zo heb ik wat studenten kunnen helpen met hun project en hier en daar wat onduidelijkheden weg kunnen nemen of een oprechte vraag kunnen beantwoorden. Wat het nog huiskameriger 1 maakt.

Dat ene berichtje is zoveel leuker dan die saaie achteraf statistieken die ik uiteindelijk zelden bekijk. Het gaat mij dus blijkbaar niet over hoeveel mensen er zijn geweest maar dat er iemand is in het hier en nu. Weer wat ontdekt. En nogmaals van harte welkom. Wat kan ik voor je betekenen?

0

  1. Ineens schiet me weet te binnen dat in al die 17 jaar dat ik blog is er ooit ook een versie geweest waar een lekkere zitbank in het midden stond.

Wat vind jij?

Reactie