in Alles komt goed

The Art of Being Human

In deze video is Michael Wesch een professor in Antropologie zijn nieuwe cursus aan het introduceren en het zit vol met wijsheden en inzichten en is een inspiratie om meer mens te zijn en te begrijpen wat mens zijn betekent.

Hij heeft in de video over zijn eigen levenspad en hoe hij zijn angst en twijfel moest overwinnen en hoe de wereld en onze samenleving gevormd is. Wat voor vragen het oproept die uniek zijn voor de menselijke geschiedenis. Hoe de uitdagingen groter zijn dan ooit en hoe de wereld is opgebouwd uit aannames en hoe je jezelf daar van kan bevrijden.

Zijn inzicht: You have to live your way into an new way of thinking.

En dat is de cursus. Het zijn 10 uitdagingen die dat bij je mogelijk maken om anders te gaan denken en tot nieuwe inzichten te komen. De cursus is afgelopen maar de website anth101.com zit vol met waardevolle verhalen die je de mensheid anders laten beleven.

Link: The Art of Being Human – Welcome Video

0

Wat vind jij?

Reactie