in Alles komt goed

De babybadbewoners leven er op los

Vorig jaar een babybadje gescoord als plantenbak omdat ik maar een klein balkonnetje heb aan de voorkant en de meeste bakken niet echt groot of diep genoeg zijn. Dit jaar twee extra babybadjes erbij. Eentje gevonden bij het vuilnis de ander bij de kringloop.

Het leven van de ene deels overgeheveld naar de anderen en wat zaadjes gepland. Van die ruimte en de vruchtbare aarde is dankbaar gebruik gemaakt. Ik heb nu nog maar een ruimte van een meter bij 50cm om op te staan maar het leven in de badjes maken het een feest.

Zelfs nog wat aardbeien gegeten al hebben we het meeste voor de familie vlaamse gaai gelaten en nu is het wachten op de rijpe tomaatjes. Terwijl we genieten van de bloemen van de (niet bewust gezaaide) borage en alle insecten die er op af komen.

0

Wat vind jij?

Reactie