in Alles komt goed

Wordt het niet eens tijd om dit te veranderen?

Pyramid of Capitalist System

In opdracht van Nedeljkovich, Brashich, en Kuharich in 1911. Gepubliceerd door The International Pub. Co. , Cleveland OH. IWW poster gedrukt in 1911

Onze verworven democratie heeft een oeroude structuur slechts van een sausje voorzien terwijl het alles in zich heeft om de piramide te laten instorten. Enige wat het had moeten doen is boven het geld staan (nu een veredelde boekhouder) en een werkelijke democratie zijn in plaats van een particratie.

Willen we de uitdagingen van vandaag het hoofd bieden is het tijd, hoogste tijd om wereldwijd deze ingesleten structuren van ons af te schudden en verdeel en heers naar de geschiedenisboeken te verwijzen. Doen we het niet, verwijzen we onszelf ernaar.

We hebben de kennis, de infrastructuur en de technologie om iedereen een goed leven te geven in harmonie met de natuur. Vraagt alleen om een andere organisatiestructuur en ideologische grondslag  waar het collectief en de afhankelijkheid wordt omarmd.

0

Wat vind jij?

Reactie