in Alles komt goed

Hoe angst en woede de speelbal voor de winst zijn geworden.

Voor als je het nog niet wist dit artikel van Tobias Rose-Stockwell is een soort handleiding over hoe je angst en woede het business model zijn van de moderne media. Onderstaande statistiek (en hij heeft veel verhelderende plaatjes) somt het voor me op. En dat is dan de New York Times.
 

Terrorism is a powerful emotional event. One that seems to insult the very foundations of civil society and human dignity. There are many legitimate reasons for us to be disgusted by such attacks, and for us to cover and discuss them publicly.

Yet this is the uncomfortable truth of terrorism’s prominence in our lives: We have built an instant distribution system for its actual intent — Terror.

Check het hele verhaal op Medium.

0

Wat vind jij?

Reactie