in Alles komt goed

Driverless Hotel Rooms: The End of Uber, Airbnb and Human Landlords

Een mooi doorgevoerd verhaal over wat de een stukje technologie als zelf rijdende auto’s + wat AI voor consequenties heeft op de toekomst van wonen en mobilisatie en eigendom en wat dat betekent voor de huidige machthebbers en grootverdieners.

Given the forecasts of 2 billion vehicles on the roads by 2040, and considering driverless vehicles need only be idle while recharging, we can roughly calculate that only 100 million ondemand driverless vehicles will be required to replace all 2 billion human-driven vehicles.

In other words, when every auto manufacturer begins producing the high-demand self-driving cars it will take just one year to reach oversupply.

Een verhaal op Medium met een hartje van mij: klik!

0

Wat vind jij?

Reactie