in Alles komt goed

Dag januari, hallo februari

Ben al jaren iemand die het wel fijn vind om te meten wat ik doe en niet doe. Zodat ik beter weet hoe ik functioneer :) Daar gebruik ik allemaal apps en services voor. Op dit ogenblik zijn dat: Moves, Human, Health app van Apple, Sleep Cycle, Gyroscope, QS Access, MyFitnesspal, Hours, RescueTime en Foodzy.

Sommige gebruik ik nog dagelijks, anderen doen gewoon hun ding op de achtergrond en enkele gebruik ik niet meer maar staan toch nog op voor het geval dat.

Dit nieuwe jaar vierden we met een heuse kalender. Eentje die gelijk een logischere jaartelling introduceerde: 12018. Gebaseerd op het moment dat wij als mensheid samen grootste dingen gingen bouwen.

Gaf ook gelijk de mogelijkheid om zo’n dag lekker af te kunnen afstrepen zodat je weet waar je bent en wat geweest is. Maar hoe dan? Kruisje erdoor? Vinkje? Streepje?

Opeens iets gaan tekenen wat wat de dag tekende. De markers lagen er toch al. En dan ontstaat daar een cadeautje. Door de dag (proberen) te vangen in een vakje van drie vierkante centimeter vang ik januari. En kan ik het terughalen zoals ik nog nooit eerder kon.

Zie uit naar februari, benieuwd wat die dagen weer gaan brengen.

0

Wat vind jij?

Reactie