in Alles komt goed

Men Cause 100% of Unwanted Pregnancies

Na het lezen van dit artikel kun je het niet niet eens zijn met de stelling. Mannen zijn de oorzaak van alle zwangerschappen en zouden daar ook dusdanig aansprakelijk voor gesteld moeten worden en de verantwoordelijkheid voor moeten nemen.

Het is ronduit belachelijk dat de vrouw de verantwoordelijkheid krijgen om zwangerschappen te voorkomen met alle gezondheidsrisico’s van dien.

As a general rule, men get women pregnant by having an orgasm. Yes, there are exceptions — it’s possible for sperm to show up in pre-ejaculate — but in most cases, getting a woman pregnant is a pleasurable act for men. But men can get a woman pregnant without her feeling any pleasure at all. It’s even possible for a man to impregnate a woman while causing her excruciating pain, trauma, or horror.

In contrast, a woman can have nonstop orgasms with or without a partner and never once get herself pregnant. A woman’s orgasm has literally nothing to do with pregnancy or fertility — her clitoris exists simply for pleasure, not for creating new humans. No matter how many orgasms she has, they won’t make her pregnant.

Pregnancies happen when men have an orgasm. Unwanted pregnancies happen when men orgasm irresponsibly.

Gabrielle Blair

Het hele verhaal op Medium: klik!

0

Wat vind jij?

Reactie