in IJkpunten

Earth to Aliens

Lekker spontaan eergisteravond besloten mee te gaan doen met de eerste lichting van de productschool1 nadat ik daarvoor ineens de onbedwingbare drang had om een domeinnaam te claimen voor een idee waar ik al een tijdje mee rond loop en mij erg blij maakt.

Wat is dat idee dan?

We hebben met z’n allen de wereld aan verhalen te vertellen. En dat doen we met overtuiging en grenzeloos enthousiasme aan elkaar en dat heeft ons gebracht waar we nu zijn. En dat is wow.

Maar nu is het tijd om de ambities op te schroeven. Het is tijd om dat alles wat we te vertellen hebben over deze magische bol te delen met het universum. Wij kunnen nog niet echt van ruimteschip aarde af, maar onze verhalen kunnen oneindig ver reizen.

Earth to Aliens gaat een gerichte data stroom van informatie 24/7 365,25 dagen in het jaar de ruimte in te sturen die als een lint door het universum reist en in de hoop (ooit) contact te maken met ander leven.

Wie maakt deze stroom? Wij met z’n allen, samen!

Waarom?

Ik heb als persoonlijk doel om zoveel mogelijk mens te zijn en anderen daar de ook de ruimte voor te geven. Op moment doe ik dat vooral door mensen onvoorwaardelijk te helpen met alles wat op hun pad komt en ze hulp bij kunnen gebruiken.

Een andere manier is om iets in de wereld te zetten die dat op een leuke manier ook mogelijk maakt.

Iets dat ons doet reflecteren over de manieren waarop we nu leven. Die ons helpt herijken wat belangrijk is. Onze (waarde)systemen die we meedragen, onze denkpatronen en onze heilige huisjes eens . Met als doel ons zo dichter bij onszelf brengen, elkaar en het totale ecosysteem waar we deel van zijn.

Dit is voor mij zo’n idee. Als dit realiteit wordt dan kan heel de mensheid hier vieren wat zo geweldig is aan het leven hier op aarde in al zijn glorie en historie. En volop ongegeneerd genieten.

Zodat we met zijn allen, collectief ineens weer ervaren wat ons dierbaar is in het leven en hoe we vervlochten zijn met dit waanzinnige bruisende ecosysteem.

0

  1. in 12 weken van idee naar product

Wat vind jij?

Reactie