in Alles komt goed

Opruimen

Het afgelopen jaar ging ik steeds minder delen op de sociale netwerken. Ik had het er een jaar geleden ook al over.

Maar door de jaren heen honderden accounts aangemaakt (had er tenslotte mijn werk van gemaakt). Het afgelopen maanden ben ik ze structureel aan het opzeggen. De meest in het oog springende zijn Instagram en Linkedin. Ben nog lang niet klaar maar ruimt lekker op :)

Tumbr net gedaan en nu staat Flickr op het lijstje, maar daarvan ben ik de een selectie van de foto’s nog aan het migreren naar hier. Alles wat voor mij nog van waarde is uit het verleden zal hier zijn thuis vinden

Wat doe ik nog wel? Ik behoud mijn twitter en facebook. NIet omdat ik daar aan het delen ben of actief lurk. Twitter is uit sentiment en Facebook uit praktische overwegingen. En bij Facebook dan ook gelijk zwaar aan de teugels qua privacy.

0

Wat vind jij?

Reactie