in Alles komt goed

Een zaterdag in januari

Uitslapen – in bed alle nieuwsbrieven lezen – uit- bed – was uitkloppen en bonte was in de wasmachine (8e van het jaar of zo) – Droge was opvouwen – stoofpeertjes maken – whatsappen met lief – appelcaketaart keer twee gemaakt omdat ik teveel deeg had – vaat uitruimen – kiwi’s eens testen, ze zijn lekker.

Het gaat lekker huiselijk ruiken – Zoon wakker en knuffelen – pannenkoeken met spinazie en kaas maken voor ‘m – te lang Block Day op de telefoon gespeeld – was ophangen – witte was erin – wat gedachten aan het dit blog toevertrouwen – eigengemaakte pompoensoep opwarmen – taarten uit de oven – boodschappenlijstje maken – soep eten – “In the forest of the night” herkijken van Dr. Who – stoofpeertjes met ijs voor de oudste – appelcaketaart voor de jongste – op de wasmachine zitten – deel was in droger – stukje appelcaketaart – papier en plastic wegbrengen – lopend boodschappen doen.

Nog wat gedachten digitaliseren – op verzoek voor de eerste keer Griekse komkommersalade maken – bellen met Els – rest van het eten maken – eten – tafel afruimen – voetballen/wiskunde/voetballen/wiskunde met jongste – 2e was deel in droger – groter stuk appelcaketaart – Nog wat Dr. Who voor de nostalgie – was opvouwen en in de kast – dit schrijven – afwas.

0

Wat vind jij?

Reactie