in Alles komt goed

Vandaag leefde ik in 2012

Weinig tot geen wind. Heerlijk zonnetje. 17 graden. Bloeiende en groen wordende bomen aan de waterkant. Het water lonkte voor het eerste Kajak moment van het jaar. Dat was vandaag, maar daar was ik niet.

Ik heb mezelf naar 2012 getransporteerd. Niet zo lang geleden meer dan 3000 foto’s van Flickr naar mijn blog gebracht zodat ze lekker dicht bij huis zijn en wonen op de plek waar ze thuishoren. Maar ze staan er nogal brut in en sommige staan ook al in het blog.

Dus ligt er een schone taak om deze 3000+ foto’s één voor één door te lopen. Dus heb ik me voorgenomen elke dag tussen neus en lippen zo’n 35 te doen. Dan ben ik over 100 dagen klaar. Maar vandaag kon ik maar niet stoppen. Nog eentje… nog eentje… En zo vliegt deze zonnige dag aan mij voorbij, gevangen in mijn vastgelegde dierbare momenten van 2012.

0

Wat vind jij?

Reactie