in Alles komt goed

Introductie grootwater

Vandaag lekker wezen varen op het IJmeer. Eerste keer dit jaar en niet alleen maar juist met een groep. Door mijn plannetje is het tijd om mijn onwetendheid een beetje te verminderen en mijn oor te luister te leggen bij de mensen die met veel liefde kajakken.

Met een grote regelmaat bieden mensen van de club vrijwillig introducties, trainingen en uitjes aan. En nu kwam de introductie grootwater voorbij. Na dinsdag de theorie te hebben gehoord was vandaag de praktijkdag.

Het was gezellig en net als dinsdag enorm leerzaam. Was duidelijk degene met de minste sjoege (had niet veel anders verwacht). Nu weet ik wat ik nodig ga hebben om de trip te maken en hoe je goed en veilig vaart. Tijd om conditie op te bouwen, want na deze trip van 11km was mijn lijf er wel klaar mee. Dat moet tenminste verdubbeld worden ander kom ik nooit aan op Texel.

0

Wat vind jij?

Reactie