in Alles komt goed

Ietsje minder delen

Ik hou van delen wat ik heb. Of het nu tijd, expertise, ruimte, geld of spullen is. Het is wat mijn leven waardevol maakt. Dus deelde ik al jaren mijn spullen op Peerby en had ik mijn huis opengesteld voor mensen om te werken en te ontspannen via Seats2Meet, zelfs mijn kajak was te gebruiken.

Maar nu ik aan de zwerf ga is het tijd om deze twee mogelijkheden te beëindigen. De spullen werden regelmatig geleend. Maar omdat Peerby opschuift naar verhuur lijken de leners er steeds minder gebruik van te maken. En het aanbieden van mijn ruimte en faciliteiten via Seats2Meet heeft nooit storm gelopen en gebeurde nu nog maar zelden.

Delen heeft zoveel potentie, ik hoop dat we dit als samenleving steeds meer gaan doen (en dan bedoel ik echt delen in plaats van huren). Maar ik doe het dus met wat pijn in mijn hart even wat minder gevarieerd.

0

Wat vind jij?

Reactie