in Alles komt goed

Van surfen naar rodeo

De aanlanding ziet er weer idyllisch uit maar het was een stevige oversteek. Ik werd alle kanten op geslingerd door de golven en toen ik dacht dat ze niet groter zouden worden deden ze er nog een schepje bovenop.

De wind kwam meer van links dan ik had gehoopt en de golven hadden zo hun eigen richtingen. Veel chaotischer als gister. Dus regelmatig kwam een golf over de kajak en werd ik soms zo opgetild dat ik bijna hoogtevrees kreeg.

Was dan ook doorweekt in mijn korte broek en dunne shirt. Tijd voor de Long John1 en de Anorak2.

Nu bijkomen en wat eten om richting de sluizen van Enkhuizen te gaan. Zal wat minder spoken maar ook niet gemakkelijk worden.

0

  1. Een wetsuit zonder mouwen gemaakt van neopreen

  2. Een water- en winddichte jas die aan de polsen en middel afsluit zodat er minder water binnen kan komen

Wat vind jij?

Reactie