in Alles komt goed

Als je er dan toch bent…

Mijn ouders besloten nog even op Texel te blijven. Els houdt ontzettend van kamperen dus zetten we er een tent naast. Vijf dagen samen genieten van het bloeiende eiland Texel en elkaar.

Zo zijn we een dag naar Kaap Skil geweest, hebben we een wandeling vol bloemen gemaakt om de Hoge Berg. De Wezenputten gezien en het Skillepaadje waar het ijzerhoudende water naar de VOC schepen werd vervoerd. Nooit geweten dat Texel zo’n aanmeerplaats was.

Natuurlijk weer even de vuurtoren gezien, Utopia en de Schorren en het nieuwe natuurgebied Waalenburg en het nieuw opgespoten zandgebied Prins Hendrikzanddijk. En tot twee keer toe kwamen we Jaap tegen en konden we geen nee zeggen tegen de goede zelfgemaakte patatten.

Van al die plekken geen foto’s gemaakt gewoon gekeken en genoten.

0

Wat vind jij?

Reactie