in Alles komt goed

Op slag verliefd

Tijdens het kajakken kwam ik deze schoonheid tegen en was helemaal hoteldebotel, een week later was ik haar van dichtbij aan het bekijken op de werf. Met de bedoeling er mijn thuis van te maken.

Ik was er van overtuigd dat we voor elkaar bedoeld waren, maar uiteindelijk mocht het niet zo zijn en besloot de eigenaar de boot op te knappen en weer in de vaart te nemen.

Al een tijdje kijk ik om me heen voor een varend thuis. Een idee die al meer dan 20 jaar bij me blijft. Niet te groot en niet te klein waarmee je kan zwerven door de binnenwateren van Europa. Ik zag het helemaal zitten. De twee motoren vervangen door elektrisch. Zonnepanelen, een composttoilet, strak waterfilter, alles goed isoleren en op zonne-energie Europa verkennen via het water.

Het wordt moeilijk voor een andere boot om haar plaats in te nemen.

0

Wat vind jij?

Reactie