in Alles komt goed

Ik eet elke dag een reep chocola

En dan hou ik me nog in.

Mijn boodschappenroutine was zo’n beetje om de x dagen naar de winkel. En omdat chocolade alleen maar lekker is en ook nog eens ongezond kon ik in die keren dat ik naar de winkel ging het eigenlijk altijd weerstaan. Want ik maakte die keuze dan voor de komende dagen en dat was wel vol te houden. En zo kon ik het weken uitstellen voordat ik weer voor de bijl ging.

Maar nu ik voor twee tot drie weken aan het inslaan ben is de dynamiek heel anders. De vorige twee weken had ik de verleiding weerstaan maar heb ik erg spijt gehad. Deze keer heb ik ruim chocola ingeslagen met de bedoeling dit netjes te verspreiden. Maar lukt niet. Ik vreet het op alsof mijn leven er van afhangt.

Benieuwd wat ik de volgende keer ga doen.

57

Wat vind jij?

Reactie