in Alles komt goed

Anderhalve kilogram op anderhalve vierkante meter

Dat is de tuinbonen oogst. Geen idee of het veel is maar ik ben onder de indruk. Waar ik ook erg van onder de indruk ben is dat wat ik niet kan opeten. De planten worden zo’n beetje 1,5 meter groot met veel bladeren en vingerdikke stengels + die enorme peulen.

Voor mij voelt het opeten van die tuinbonen daardoor wel als een erge luxe. Dan gaat mijn voorkeur toch uit naar planten die je in zijn geheel kan opeten. Of waar je van plukt terwijl het maar doorgroeit.

Nog een extra emmer moeten pakken hoe goed ik ook probeerde te stapelen.

Het eerste gerecht wat ik er mee heb gemaakt. Er gaan nog wat variaties komen willen we het op krijgen :)

En dit waren ze in volle bloei op 25 mei. 43 dagen geleden.

Dankbaar.

12

Wat vind jij?

Reactie