in Alles komt goed

Voel me astronaut

Today, you are an Astronaut.

You are floating in inner space 100 miles above the surface of Earth. You peer through your window and this is what you see. You are people watching. These are fleeting moments.

These videos come from YouTube. They were uploaded in the last week and have titles like DSC 1234 and IMG 4321. They have almost zero previous views. They are unnamed, unedited, and unseen (by anyone but you).

astronaut.io

Wat een heerlijk idee. Juist die video’s die niet bedoeld zijn voor een groot publiek een podium te geven. Stroomt weer over van intimiteit en gewoonheid en lekker buiten mijn bubbel. Niets gepolijst gewoon mensen die hun leven vastleggen voor zichzelf en wat naasten.

Voel me echt een astronaut die van de mensheid geniet in al zijn diversiteit.

1

Wat vind jij?

Reactie