in Alles komt goed

Altijd wat

Ongeveer één keer in de maand wil ik hier iets plaatsen dat nog niet kan of er gewoon visueel niet uit ziet. En omdat ik het heel fijn zou vinden als het wel zo was, ga ik weer eens stoeien met de code1. In de hoop dat dat ik het toch voor elkaar krijg.

Denk dat het grofweg 50% van de tijd lukt. Maar wel na heel veel omzwervingen en uren van mislukking waar je merkt dat het gewoon niet werkt of onbedoeld en ongewild ook allemaal andere dingen aantast.

Vandaag was uiteindelijk succesvol. Iets wat al heel lang kriebelde is nu opgelost. Waar ging het over? Het overal tonen van […] aan het eind van een samenvatting bij het blog overzicht. Ongeacht of het een handmatige was of automatisch gegenereerde.

Natuurlijk is de oplossing en de code verre van elegant, maar dat merkt bijna niemand. Daar ging een halve zondag. Ik kan weer rustig slapen tot het volgende onbeduidend kleine maar voor mij o zo belangrijke ding.

1

  1. Wat geen kans van slagen zou hebben als al die mensen op het internet niet hun kennis zouden delen. Ben ze daarom enorm dankbaar.

Wat vind jij?

Reactie