in Alles komt goed

De kwal oppas

De winnende foto’s van de Wildlife Photographer of the Year waren niet te missen op social. En dan vooral die van de winnaar. Een tijger die de boom knuffelt en zo communiceert met zijn soortgenoten. Mooie foto en knap om de schuchtere dieren zo op de foto te kunnen zetten.

Mijn favoriet is toch een andere. Een foto die je in eerste oogopslag niet begrijpt en met het verhaal alleen maar mooier wordt.

Jelly Nanny van Songda Cai. Check z’n website als je nog meer wilt genieten van onze kwalachtige mede aardbewoners.

En hier vind je alle foto’s plus de verhalen en de fotograaf erachter. Het geeft een mooie (esthetische) indruk van de diversiteit van het leven op aarde met daardoorheen gevlochten de manier waarop wij als mensen daar mee om gaan1.

0

  1. Spoiler alert: niet goed

Wat vind jij?

Reactie