in Alles komt goed

Win een onvoorwaardelijk basisinkomen!

Je kan je inschrijven bij UBI4all en als er genoeg geld is binnenkomen via donaties wordt er iemand geloot. Simpel. Wat heb je te verliezen?

Ik heb me ingeschreven en ook wat gedoneerd. Want elk initiatief die het basisinkomen onder de mensen brengt is goed.

Waarom? Omdat ik stellig geloof dat het onvoorwaardelijk basisinkomen het enige middel is om alle grote veranderingen die onze wereldwijde samenleving te wachten staat mogelijk te maken. Het geeft mensen de zekerheid en het vertrouwen dat er altijd een thuis en eten is ongeacht alle veranderingen die nu in je leven zijn en nog gaan komen.

Zonder dat gaan de meeste mensen noodgedwongen in de overlevingsmodus. En dan groeit alleen maar de weerstand en de chaos. Dat heeft 2020 ons maar al te goed laten zien. Om veranderingen te omarmen moet je je handen vrij hebben en je hart open.

En nu je toch bezig bent doe ook mee met een al lang bestaand Duits initiatief Mein Grundeinkommen het gaat in januari zijn 710e basisinkomens verloten. En al is het voornamelijk op Duitsland gericht mag iedereen meedoen.

1

Wat vind jij?

Reactie