in Waardevol

Dromen komen uit

Als kind heb ik dit vaak in mijn bed zitten verzinnen, denk dat ik er zelfs wel eens tekeningen van had gemaakt. Wat was ik enthousiast. Een fiets dat beschermd is tegen weer en wind en ook nog een beetje snel kan.

Deze Twike is de ultieme versie een ervan. Een elektrische fiets die in zijn optimale uitvoeringen 200 km per uur kan. Je moet er wel bijna 50.000 euro voor over hebben, maar dan heb je ook wat.

Afgelopen jaren gezocht naar een vergelijkbare hybride maar dan in de vorm van een boot (ben nogal in bootjes). Zo duurzaam en praktisch mogelijk van A naar B gaan in een bootje is tenslotte een combinatie van zon- en windenergie en water- en spierkracht. Alleen maar een beetje aan een stuurtje draaien is tenslotte het onbenut laten van de energie in je eigen lichaam en ook een beetje saai.

Niets kunnen vinden. Misschien kan ik ze overtuigen ook een boot variant te maken? :)

0

Wat vind jij?

Reactie