in Alles komt goed

Ik hou van wandelen in mijn gedachten

Dat is dus wat anders dan in mijn gedachten wandelen. Het is wanneer ik de input van buitenaf beperk en me richt op dat willekeurige universum in mij. Meestal begint het met een aantal eigen associaties waar ik lekker op kan voortborduren/fantaseren zonder dat ergens moet uitkomen. En na een paar van die begint het brein uit zichzelf te associëren.

In flitsen en flarden van beelden en verhaal, met een zonder audio en zonder duidelijk begin en eind. Het lijkt wat op dromen maar het is toch echt weer wat anders. Ik ben wakker(der) en heb meer een observerende rol.

Mijn lichaam is aan het uitrusten en ben ik lekker aan het genieten van wat mijn brein mij voorspiegelt. Wilde associaties, gave inzichten, situaties en soms prachtige iconische beelden. Uiteindelijk houd ik een uitgerust en fijn gevoel aan over. Zelden kan ik een beeld of zin reproduceren, maar dat hoeft ook niet.

Heb het maar getroffen met dat brein van mij.

7

Wat vind jij?

Reactie