in Alles komt goed

Visieloze slogans

Vul wel eens enquêtes in voor politieke partijen, gun ze tenslotte meer inzicht in hun potentiële kiezers. Zo kreeg ik een paar maanden geleden ook een aantal slogans te zien en ik moest ze in mijn volgorde (beste bovenaan) zetten.

  • Stem voor een nieuw tijdperk
  • Tijd voor een duurzame samenleving
  • Tijd voor nieuwe politiek
  • Nederland verdiend beter
  • Bouwen aan iets beters
  • Samen weer vooroplopen
  • Maak samen het verschil

Wat een dramatische clusterfuck. Mijn feedback was dat ook als ze hiermee de verkiezingen wilden gaan winnen ze net zo goed konden stoppen. Alle keuzes zijn waardeloos. Alles is nietszeggend, inwisselbaar en multi-interpretabel.

Heb ze gelukkig nog niet voorbij zien komen in een campagne.

0

Wat vind jij?

Reactie