in Alles komt goed

Hoesje

I don’t use a case on my mobile phone. My experience is that if you put a cheap piece of silicone around your phone, you’ll treat your whole phone as a cheap piece of silicone. I treat my phone as an expensive piece of electronics.

Jeroen Sangers

Ben het hier helemaal mee eens. Gaat mij zozeer over het goedkope gevoel maar dat het dan niet het gevoel en gebruikersgemak geeft die de maker bedoeld heeft. En dat verschil is niet subtiel. Ga het ook een tijdje zonder proberen al vind ik het eng.

Update 27 april (20 dagen later):

Het was fijn om er geen hoesje om te hebben het gaf inderdaad een meer luxe gevoel. Alle knopjes waren soepel en vriendelijk en de telefoon dun en voelde prettig in de hand. Maar de telefoon was ook erg glad en gleed met regelmaat uit mijn hand als ik niet voldoende knijpkracht gebruikte. Zat er over te denken om een heel dun laagje siliconen over de achterkant te doen voor net dat beetje noodzakelijke stroefheid. Maar te laat, vandaag viel hij van ongeveer 50cm op de stenen. Glas gebarsten.

Dus het hoesje er weer omheen gedaan om de nu extra kwetsbare telefoon te beschermen. Wel de knopjes uit het hoesje gesneden zodat ik iets behoud van het bedieningsgemak.

1

Wat vind jij?

Reactie

    • Inderdaad. Vind ook dat het deel van het ontwerp moet zijn. Het luxe gevoel moet samen kunnen gaan met het praktische. Steeds iets om dat product heen doen is eigenlijk een indicatie dat het ontwerp niet klopt. Mijn iPhone 6 viel daarna in het water en is niet meer wakker geworden dus mijn experimentje had zo zijn verstrekkende consequenties.