in Alles komt goed

Plons

Zover ik me kan heugen is dit de eerste keer dat ik mijn mobiele telefoon in het water heb laten vallen. Dat is dus meer dan 15 jaar goed gegaan. En juist nadat gister het glas behoorlijk beschadigd is geraakt.

Bij deze telefoon is het scherm regelmatig immuun voor mijn vingers en dan moet ie even aan en uit. Maar mijn vingers zijn niet altijd ideaal gepositioneerd om op dat knopje te drukken. Ook nu, dus probeerde mijn vingers te verplaatsen en verloor mijn grip. Plons.

Officieel is de iPhone 6s uit 2015 niet waterdicht maar mensen hebben het getest en dat ging best goed. Dus ik heb hoop.

Update 1 mei: De telefoon wil nog niet aangaan. Ook niet met wat extra energie. We laten ‘m gewoon nog een tijdje met rust en kijken of het dan wel lukt.

0

Wat vind jij?

Reactie