in Alles komt goed

Lach therapie

Het is een groot geschenk dat er zoveel mensen zijn die de humor van het alledaagse leven (in)zien en dat met verve kunnen delen. En dat ik deze drug uit alle hoeken van de wereld, vanuit oneindige invalshoeken, vormen en genres weer tot me kan nemen. Love it, crave it!

Heb het zo hard nodig. En de behoefte groeit alleen maar. In een wereld met een pandemie, klimaatverandering, massa sterfte van leven, drastisch verlies van biodiversiteit, vervuiling, exploitatie, polarisatie en vernietiging (ben ik nog iets vergeten?) Is dit wat mij op de been houdt samen met de liefde van alle mensen om mij heen.

Vandaag onverwachts mogen genieten van D.J. Demers. Iemand die ik nog nooit eerder ben tegengekomen. Lekker over de alledaagse dingen die hij meemaakt. Waar hij de magie van het leven in de kleine dingen aanraakt en er ook weer de spot mee drijft. Lekker reflecterend en relativerend. Dank wel D.J. voor deze sterke dosis op therapeutische basis.

D.J. Demers – Interpreted

0

Wat vind jij?

Reactie