in Alles komt goed

In een wereld waar spam echt was

Zou ik al meerdere malen miljonair zijn geworden (mede dankzij diverse prinsen), prachtige goedkope en handige innovatieve spullen en services hebben ontvangen van mensen die het mij van harte gunnen. Zou ik heel veel prijzen hebben gewonnen. Vandaag ook alweer een stuk of 3 telefoons en computers.

Was mijn website ontworpen door een super designer, was mijn SEO voor een grijpstuiver op topniveau. Was mijn bank erachter gekomen dat het fouten had gemaakt en dat graag wil corrigeren in mijn voordeel. Was mijn huis en computer beveiligd tegen elk gevaar. En als klap op de vuurpijl had ik zonder problemen al mijn lichamelijke klachten kunnen oplossen. En dat zou niet alleen mij overkomen maar miljoenen, miljarden mensen met mij.

Wat een wereld…

1

Wat vind jij?

Reactie