in Alles komt goed

Mars zuigt

Its weather sucks. Its distance sucks. Its atmosphere sucks. The little water it has, sucks.
It has sucked for billions of years. And will suck for billions more.

Het is een mooie campagne met veel grappige leuke slogans die lekker raak zijn. En stuk voor stuk aangeven hoe we vergeten te koesteren, respecteren en beschermen wat we hebben. Maar het moet niet aarde zijn die dit zegt, wij moeten dat zeggen.

Mars zuigt inderdaad. Maar zie al die inspanning om de planeet te onderzoeken en zelfs er te leven ook niet als verloren energie. Het bied kansen om te reflecteren op wat we hebben, zoals deze campagne doet. En het laat zien dat mensen tot waanzinnige onmogelijk geachte dingen in staat zijn als we het echt willen. Het is waanzinnig inspirerend.

Nu nog kiezen voor de juiste dingen.

2

Wat vind jij?

Reactie