in Alles komt goed

Schaduwfietsen

Tijd:220318 – 11:34
Locatie: 52°21’41.718”N 4°55’59.97”E
Hoogte:12,71m
Richting:246,142 (magnetisch noorden)

Ergens in de eerste jaren van de kunstacademie (AKI) keek mijn raam uit op de Hengelose straat. Ik genoot van alles wat er voorbij kwam fietsen en wandelen. Iedereen is zo anders. Andere loop, andere kleren, andere houding, ander lichaam, iets op de rug of hand. En dit gold natuurlijk ook voor de fietsers. Wel of geen bakje voor of achterop, andere sturen, fietsmerken, hoogtes. Haast of geen haast…

En iedereen ging samen met zijn/haar schaduw even door mijn blikveld heen. Ik vond het geweldig en heb er veel foto’s van gemaakt en verwerkt in een installatie.

Vandaag werd ik daar weer aan herinnerd terwijl ik uit het raam keek. Bijna 30 jaar verder en ben er nog steeds niet op uitgekeken.

1

Wat vind jij?

Reactie