in Alles komt goed

De RSS feed wat opgeleukt

Lees veel websites via mijn RSS reader en merk dat ik bijna nooit naar de post op de website zelf ga. Denk dat dit voor veel mensen geldt, dus leek het me goed om te kijken hoe ik die RSS beleving wat leuker kan maken.

Heb al eerder gedaan door te zorgen dat de afbeeldingen meegaan en de hele tekst daar te lezen is maar nu, geïnspireerd door Winnie, gekeken wat nog meer mogelijk is.

Ben geen grote held met code dus eerst naar het laaghangend fruit gekeken. En dat bleek het onderdeel “Verwant”. Was verbazend eenvoudig toe te voegen. In de instellingen van de Contextual Related Posts plugin hoefde ik alleen maar de “feed” aan te vinken + in de feed tab aangeven hoeveel en klaar!

Dus als de dit lees via RSS, laat me weten of je het een toevoeging vindt en wat je nog graag zou willen zien.

0

Wat vind jij?

Reactie