in Alles komt goed

Dé sleutels

22 november kreeg ik het aanbod, 26 november wist ik dat ik ging verhuizen naar de wisselwoning. Maar het voelde niet als een verhaal die niets met mij te maken had. Ook niet toen ik de 35 + 1 verhuisdozen kocht.

Toen ik vandaag het contract tekende, de sleutels kreeg en natuurlijk er weer naar toe ging werd het ietsje meer mijn verhaal. Maar het is het nog steeds niet.

Zien wat er de komende dagen gaat gebeuren als ik meer en meer ben en het oude huis inpak.

4

Wat vind jij?

Reactie

 1. Op een paar plaatsen bewaar ik mijn sleutels. Welke sloten bij die sleutels horen weet ik bijna niet meer.

  Verhuizen heb ik achter mij gelaten.
  Voorlopig woon ik hier uitstekend.

  PS: ik ga jouw blog volgen.

  Vriendelijke groet,

  • Hallo Rob, Leuk je hier te zien, volg al jaren je boeiende, leerzame en menselijke verhalen. Geweldig dat je dat doet.

   In mijn dromen is mijn definitieve plekje op een varende boot die heel langzaam de binnenwateren van Europa verkend. Maar tot die tijd zal ik nog wel een paar keer verhuizen. Niet omdat ik wil maar omdat de situatie het vraagt.

   Toch nog een voordeeltje van de verhuizing: Door op een andere plek te wonen beweeg je je anders door de buurt. Ken elke straat goed, maar voelt weer anders. Een verrijking.