in Alles komt goed

Weer een beetje meer werkelijk

Heb nu vier dagen de sleutel van het huis. Veel zaken geregeld zodat alle (nuts)bedrijven en overheden weten dat we vanaf de 19e (verhuizer vastgelegd) op een ander adres bivakkeren. Ook met wat hulp de kachel en het water werkend gekregen.

Nog druk aan het onderhandelen over het termijnbedrag voor energie en wacht op diverse antwoorden, een belachelijk dure prullenmand en het pakketje van T-mobile voor de monteur die de 21ste 1000Mbit/s komt aanleggen. Mijn kinderen houden van snel internet. En dan ook nog via de kabel omdat dat een betere ping en stabiliteit geeft.

Op mijn knieën elke vierkante centimeter opgemeten zodat ik een plattegrond kon maken en weet wat ik werkelijk huur. Toen ik de meubels erin zette voelde de tekening meer werkelijk dan als ik in het lege huis ben :)

5

Wat vind jij?

Reactie