in Alles komt goed

Weer terug in Nederland

Had het plan de volgende dag weer richting Nederland te gaan. Maar de gastvrije familie vond dat niet oké dus nog een dagje gebleven en toch nog wat van het alledaagse Polen mogen meemaken.

Op de heenweg was het donker en regenachtig zodat ik niet echt wat van het landschap heb kunnen zien. Nu was het helder. Was net voor het opkomen dan de zon vertrokken en was geweldig om Polen te zien ontwaken.

Poolse snelweg met de opkomende zon

Het was een fijne rit. En omdat ik over Amsterdam ging om nog wat spullen van Els mee te nemen, ging de route op ongeveer twee derde door een meer golvend Duitsland terwijl ik snoepte van Pools gebak.

Door het mooie weer kon ik ook meer op de maximum snelheden rijden. Had minder pauzes en minder files. Die 1100+ kilometers gingen allemaal veel voorspoediger en relaxter dan ik had durven hopen. Om half 6 was ik in Amsterdam en om kwart over zeven stond ik bij de boot naar Texel.

9

Wat vind jij?

Reactie